Başarılarımızla gurur duyuyoruz

Ataa İnsani Yardımlaşma Derneği, 2023 yılında, zorla yerinden edilmiş insanlar için 5000 konut inşa ederek, 800 binden fazla gıda paketi dağıtarak, son teknoloji ile donatılmış 10 okul inşa ederek ve 40 binden fazla çocuğa eğitim imkanı sağlayarak olağanüstü başarılara imza attı. Ayrıca dernek 8.500 yetime sponsorluk desteği sağladı ve binlerce aileye çeşitli yardımlar sundu. Bu çalışmalar ve projeler, sosyal kalkınmayı teşvik etme, ihtiyaç sahibi ailelere destek olma ve derneğimizin insani yardım ve kalkınma çalışmaları alanında uzman bir kuruluş olma vizyonunu gerçekleştirmesi açısından büyük önem taşımaktadır.

Toplam Proje Sayısı

0 M

Toplam Faydalanıcı Kişi

0 M$

Toplam Finansman Hacmi

Bu başarıyı, tüm çabasını ve zamanını bu yolda harcayan, omuzlarına yüklenen büyük sorumluluğun üstesinden özveri ile gelen çalışma arkadaşlarımız sayesinde elde ettik. Geçtiğimiz yıl 3.845.795’ten fazla hizmet sunmamızda emeği geçen değerli bağışçılarımızın destek ve güvenini de unutamayız.

Umut Bayrağı Altında

2023, zorluklar ve başarılarla dolu bir yıl oldu. Ataa Derneği›nin 2023 yılı faaliyetlerine ilişkin bu raporda, bölgeyi vuran, insani ve ekonomik koşulların kötüleşmesine neden olan deprem de dahil olmak üzere, devam eden insani kriz sonucunda Suriye toplumunun karşılaştığı büyük zorlukları acıyla hatırlıyoruz. Ataa Derneği olarak, acil durum ve temel yardım sağlamakla sınırlı kalmayıp, yerleşim alanları inşa etme, ekonomik güçlendirme projeleri uygulama, altyapıyı geliştirme, eğitim ve sağlık hizmeti sunma gibi birçok alanda faaliyetler gerçekleştirerek toplum için sürdürülebilir kalkınmayı sağlamaya odaklandığımızı vurguluyoruz.

#With Humanity

منظمة إنسانية غير ربحية مسجلة في تركيا، تأسست مطلع عام 2013 م لتقديم الإغاثة الإنسانية لمستحقيها من المحتاجين والمنكوبين.

عضويات عطاء